Careers

Junior Account Manager

Brænder du for kundekontakt og går du med en sælger i maven? Har du flair for økonomi og motiveres du af at arbejde hands-on med alle typer af opgaver indenfor salg, så er du måske vores nye Junior Account Manager.

E Foqus er en ambitiøs international IT virksomhed med ekspertise i specialløsninger bygget på blandt andet Microsoft Dynamics NAV løsninger. Vores hovedkontor ligger i Lyngby nord for København, hvor størstedelen af vores medarbejdere arbejder. Vi har desuden medarbejdere i Vancouver, Canada og i Kuala Lumpur, Malaysia. I alt er vi pt. ca. 50 medarbejdere i virksomheden.

Vi søger

Til vores dygtige og kompetente salgsteam, søger vi en ambitiøs Junior Account Manager, der brænder for at lære nyt. Med ledelsesreference til vores VP of Sales, vil du som ”trainee” til en af vores Key Account Managers, lære alt om salg og kundehåndtering indenfor vores special løsninger. Du vil blive være ansvarlig for din egen kundeportefølje samt alle de salgsrelaterede opgaver der er forbundet hermed.

Du har masser af gå-på-mod og er ikke bange for at møde vores kunder face-to-face. Med din struktur og sans for detaljer vil du være superbruger af vores CRM-system samt en vigtig del af at implementere og bruge vores interne salgsprocesser.

 

Dine vigtigste arbejdsopgaver

Efter at have gennemført to virksomhedsopkøb indenfor det seneste år, er vores kundeportefølje vokset og derfor har vi brug for nye kræfter. En af dine vigtigste opgaver vil være, at videreudvikle din egen kundeportefølje, fra afdækning af behov til egentlig gennemførelse af projektet.

 

Som vores Junior Account Manager, vil dine opgaver, med hjælp og supervision fra en af vores Key Account Managers, bl.a. omfatte:

 • Budgetplanlægning og opfølgning på dine egne kunder
 • Registrering i vores CRM-system
 • Udarbejdelse af accountplaner på dine egne kunder
 • Planlægning og afholdelse af kundemøder

Dine kvalifikationer og baggrund

 • Du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund indenfor salg og økonomi og muligvis et par års erfaring fra et salgsjob
 • Du er god til tal og har en god økonomisk forståelse
 • Du er god til at sætte dig ind i kundens forretning og behov
 • Du er løsningsorienteret og giver ikke op selvom opgaven bliver kompleks
 • Kendskab til projekt-/løsningsorienteret salg samt ERP-løsninger, særligt Microsoft Dynamics NAV, vil være en stor fordel, men ikke et krav.

 

 

Din person

 • Du er en udadvendt person med masser af drive og gå på mod
 • Du er struktureret og bliver ikke demotiveret af at løse de mere administrative salgsopgaver, der også er en del af jobbet
 • Du har en god situationsfornemmelse og kan tale og begå dig med personer på alle niveauer i en organisation
 • Du er kvik, videbegærlig og villig til at lære nye ting
 • Du er energisk og selvmotiverende og er desuden den lykkelige indehaver af en god portion humor

 

 

E Foqus tilbyder

Ansættelse i en dynamisk virksomhed i god vækst og med ambitioner på både egne og medarbejdernes vegne. Tempoet er højt, og kulturen er uformel og præget af tæt samarbejde på tværs af afdelinger. Du tilbydes en god lønpakke indeholdende pensionsordning og ekstra feriefridage samt frokostordning.

 

Matcher ovenstående din profil og dine ønsker? Så vil vi glæde os til at modtage din motiverede ansøgning og CV på hr@efoqus.com.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Katja Odder Erikstrup på 2270 2127. Vi behandler ansøgningerne løbende, men sidste frist for ansøgninger er den 15. oktober.

 

View Posting