Nyheder angående Lessors afregningsmodel og Servicepack 12

Ændring i afregningsmodellen på Lessors produkter

Lessor arbejder på at ensarte deres forretningsmodeller på tværs af produkterne, således også deres afregningsmodeller.

Pr. 1. september 2019 ændrer Lessor derfor afregningsmodellen for eksisterende og nye kunder med en Lessor-løsning til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central on-premises. Det betyder, at licensbegrebet og -bånd afskaffes, og at eksisterende kunder i stedet betaler en pris pr. medarbejder pr. måned baseret på deres eksisterende licensstørrelse, som afregnes på årsbasis. Nye kunder placeres i det påkrævede forbrugsbånd og skal betale en pris pr. medarbejder pr. måned efter samme princip men til en differentieret pris.

De kunder, som har en Lessor-løsning til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central on-premises, vil modtage information om den ændrede afregningsmodel inden udgangen af denne måned. Disse kunder vil dog først modtage en faktura fra Lessor, beregnet ud fra den nye model, når deres vedligeholdelsesperiode skal fornyes første gang efter den 31. august 2019.

 

Lessor frigiver Servicepack 12

Det forventes at Lessor i juni frigiver Servicepack 12 til Lessor Payroll, Time & Attendance og Human Resources til Microsoft Dynamics NAV og Business Central on-premises.

Releasen af Servicepack 12 vil indeholde de systemmæssige ændringer, som er nødvendige for at kunne håndtere overgangsordningen i forbindelse med den nye ferielov. Dette betyder, at indlæsningen af Servicepack 12 skal være foretaget, inden første lønperiode der indeholder en tildato, der ligger i september 2019, bogføres. Dette er for at opsparing af ferie, lønposter og indberetning kan blive korrekte i forhold til den nye ferielov.

Releasen vil indeholde en særskilt vejledning, der beskriver de ændringer, der er foretaget vedr. overgangsperioden til den nye ferielov - vejledningen vil også blive lagt på Lessors hjemmeside sammen med de øvrige vejledninger.

Skulle der være spørgsmål i forbindelse med denne nyhedsmail, er du meget velkommen til at kontakte os enten via din Account Manager eller på E-mail: info@efoqus.com / Telefon: +45 70 209 207